Amalia, fandens flot og fabelagtig

Amalia

Amalia er en gudinde at se på, hun har en bedårende mælke hvid hud,  der får hende til at ligne at hun er lavet af porcelæn, og et fantastisk flot og forførende rødt hår. Amalia har former man kun kan fantasere om, man skulle tro at hun var en tegneserie figur der var kommet til live, fantastiske flotte naturlige faste bryster en lille hvepsetalje og en fabelagtig hjerteformet røv der kan dreje hovedet af led på enhver. Så ” Go home Jessica Rabbit”
Amalia er en af vores piger uden tattooveringer og piercinger og derfor også ideel til det voksne publikum der måske ikke er så vilde med alt for meget malerværk.
Hun har et show der imponere hvor end hun optræder, og hun tilpasser gerne sit show så det passer til netop jeres fest. Amalia laver smukke sensuelle shows og hun tryllebinder sit publikum med sine erotiske bevægelser og fantastiske smukke blå blå øjne. Hun har et bredt spektre af kostumer men husk at skrive hvilket show i ønsker når i bestiller Amalia da hun ikke kører rundt med det hele på en gang.
– Kører i København – kan også gæste Fyn og jylland
– 57 kg.
– 70C, naturlige bryster
– 168 cm

Tilbyder:
– Stripshow
– topløs servering
– bodytequila
– dobbeltshow
– sushipige

Kostumer:
– Baywatch
– sygeplejeske
– skolepige
– stuepige
– nissepige

“Tilbud Stripshow” –  København pris + 1 gratis Body Tequila  : 1799 Dk !!!

Se priser eller book her.